Lær at spille guitar

Er du en af de personer der har sat sig i hovedet at lære at spille guitar. Så er dette indlæg "lær at spille guitar" måske noget for dig. For at komme i gang med at lære at spille guitar, skal du starte med at tage nogle valg. Vil du spille på el guitar, eller akustisk? Dit valg er ikke alt afgørende for selv om du vælger el guitar, vil du sagtens kunne bruges dine færdigheder fra el guitar til at spille på akustisk.


Skaf en guitar

Hvis du skal lære at spille guitar, er du nød til at eje din egen guitar. Nej det er ikke godt nok du låner en engang i mellem når du er til guitarundervisning. Så hvis du ikke ejer nogen guitar vil jeg anbefale dig hurtigt at få en. Kik evt. på disse pakkeløsninger hos DanGuitar.
                       Akustisk guitar                      El guitar

Guitar undervisning

For at lære at spille guitar, har du selvfølgelig brug for undervisning. Du kan finde rigtig meget undervisning på nettet bare ved at søge efter det du vil lære, men du bør samtidig være klar over at meget undervisning på nettet vil ikke være helt korrekt, og du vil derved muligvis på indarbejdet nogle forkerte tekniker og rutiner (hvilke jeg selv har været ud for, med undervisning på nettet). Det tager tid at vænne sig af med de forkerte teknikker og lære de rigtige, derfor kan det sparrer dig for meget arbejde hvis du griber hænderne i sparrer bøssen og køber en guitarlærer dvd. Især guitarlærer dvd´er er en god måde at lære at spille guitar.

1. Fordi personen der underviser, ved hvad han taler om
2. Du sparrer tid
3. Det er langt billigere at købe film end at få guitarundervisning af en lærer
4. Hvis du ikke er god til engelsk, kan du få undervisning på dansk (næsten alt guitarundervisning på nettet er på engelsk)
5. Du kan stoppe og spole tilbage, hvis der var noget du ikke helt forstod.
6. Udover det kan du også få dvd´er med guitarundervisning af dine store guitar idoller, hvor de viser dig hvordan du kan lære at spille deres sange.

Ja der er mange fordele ved at bruge lidt penge på guitar dvd´er.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar