El guitarI dag kan man få nogle super fede el guitarer til næsten ingen penge. En af de steder jeg plejer at købe el guitarer er i online guitar butikken DanGuitar. De har nogle af landes bedste tilbud og virkelig hurtig levering, ofte har du varen 2-3 dage efter bestilling.

Hvorfor vælge en el guitar frem for en akustisk?


En el guitar kan lave mange flere forskellige lyde end en akustisk guitar. Dette betyder bestemt ikke at en el guitar er bedre, men den kan bruges til nogle andre ting. Når man vil anskaffe sig en el guitar er det også vigtigt, man har en forstærker for uden sådan en kommer der ikke meget lyd. Til gengæld har en akustisk guitar den fordel at man ikke behøver strøm, for at kunne høre den ordentligt. Lær at spille guitar med en god begynder el guitar
Hvis du kunne tænke dig at begynde at lære og spille guitar, er det vigtigt du få din egen guitar. Så kan du nemlig øve når du har lyst. Som nævnt tidligere i indlægget er guitarer i dag ikke særlig dyre du kan f.eks få, denne begynderpakke hos DanGuitar for kun 899 kr. Det er utroligt så billigt man kan få guitarer i dag. Pakken indeholder en guitar efter eget valg, en forstærker, nogle plektre, kabler, en rem og en taske.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar